Deze lamellen- zonwering is opgebouwd uit een stalen draagconstructie met  kantelbare lamellen. De lamellen zijn hierbij uitgevoerd in hout, waardoor een authentiek (zgn. gepotdekseld) uiterlijk ontstaat.

 

Dit systeem is bijzonder geschikt als zonwering voor ramen, maar ook bijvoorbeeld als tuinafscheiding, waarbij een klassiek uiterlijk gewenst is.

Duurzaam en robuust

Het lamellensysteem is duurzaam en robuust en opgebouwd uit staal en roestvast staal. De verschillende scharnierpunten zijn verder uitgevoerd met hoogwaardige kunststof lagering wat een jarenlange onderhoudsvrije werking garandeert.

 

Door de lamellen uit te voeren met een stalen basisprofiel, waarop de houten delen gemonteerd worden, kan het hout toch enigszins “werken” zonder dat dit de werking van het systeem beïnvloedt

 

Modulair opgebouwd

Het lammellensysteem is modulair opgebouwd, waarbij eenvoudig meerdere segmenten naast elkaar geplaatst kunnen worden.

 

Verder zijn verschillende randafwerkingen mogelijk, zoals vlak of een zijkand waarin de stijl van de lamellen doorloopt. In net laatste geval is het dan ook mogelijk om meerdere segmenten naast elkaar te plaatsen, waarbij als het ware een doorlopende wand ontstaat.

 

Goede roestwering

 

Het lammellensysteem is opgebouwd uit staal en roestvast staal. Voor jarenlange roestwering zijn de stalen delen voorzien van voorzien van een zinklaag (zgn. volbad- verzinken) en een 2- laags poedercoat- systeem.

 

 

Zowel handmatige als elektrische aandrijving

 

Het lammellensysteem is zowel uit te voeren met handmatige als met een elektrische aandrijving. Voor de bediening kan gekozen worden voor een afstandsbediening of vast gemonteerde schakelaars.

 

Alle kleurcombinaties mogelijk

 

Door het poedercoatsysteem is in principe iedere kleur of kleurcombinatie mogelijk.

 

Verschillende uitvoeringen van de lamellen mogelijk

Het systeem is zo ontworpen dat de lamellen eenvoudig aangepast kunnen worden aan de wensen van de klant. Zo kan gekozen worden uit verschillende houtsoorten, maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld aluminium of kunststof profielen te gebruiken voor een meer moderne aanblik.

 

 

Inbraak werend

Door de robuuste bouw werken de lamellen tevens inbraak werend

 

Vele opties en combinaties mogelijk

 

Bij dit systeem zijn vele opties mogelijk, zoals bijvoorbeeld GSM aansturing, afwijkende lamel- breedte.

 

Voordelen

De belangrijkste voordelen van het systeem zijn in het kort samen te vatten:

- Goede zonwering

- Veel zicht in geopende toestand

- Authentiek uiterlijk

- Robuust

- Modulair

- Vele opties en uitvoeringen mogelijk

- Inbraak werend

 

Folder

Klik op de folder voor een grotere weergaven